Inhandlat lite julblommor

Innan vi åkte till simhallen så damsög jag och gick rundan med Eddie men det blåste rejält idag igen. Stackars Eddie hade fullt sjå att hålla reda på bollen för när han släppte den på vägen så blåste den ner i diket 😉

Efter simhallen så var vi till M-Blommor och inhandlade lite julblommor och lite pynt. Så blev det en sväng till Karlsson oxå. Där hittade jag ett par jättesnygga juldukar till köket och ett ljus. Maxi var nästa annhalt, där det blev det att veckohandla. Sofie skulle till sin mamma och fixa deras tv som inte fungerade, efter dom troligen tryckt på fel knappar 😉 så jag släppte av henne där när vi åkte hem, så skulle dom skjutsa hem henne sen.

Nu ska jag slappa framför tv´n så ni får ha det så bra och kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s