Kålpudding till kvällsmat

Idag har jag haft en skön hemmadag. Gick rundan med Eddie på förmiddagen och efteråt så samlade jag ihop en massa grenar som blåst ner på tomten. Marina, Annica, Tim och Linn var här och åt lite lunch. Stekt ägg och falukorv, mackor och kaffe, cola till Tim och festis till Linn blev det. Annica och Marina fick var sina ljuslyktor med sina namn på. Marina ville ha en till eftersom hon har 2 st på soffbordet. Om jag kunde skriva Tom på den andra så vore det bra, tyckte hon 😉 Och vad gör man inte för sina barn…. Ska göra klart den till min son först innan jag gör en till, till Marina.

Ikväll har vi ätit kålpudding, såå himla gott. Nu är jag proppmätt 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s