Hittekatt

Någon som vill ha en hittekatt, en liten gullig hona??? Troligen omkring 4-5 år och väldigt kelig.

Idag har jag fått reda på att jag iaf får vara kvar till i maj 🙂 Ann-Cathrine frågade mig om jag kan tänka mig att jobba en timma till dom dagar som jag jobbar. Natten hinner ofta inte med städningen av receptionen och polrummen. Jag lovade att tänka på det och höra mig för med facket. Men ju mera jag tänker på det så blir jag fundersam, eftersom jag är väldigt trött när jag kommer hem om dagarna som det är nu och ska jag då börja en timma tidigare så lär jag vara död. Jag känner inget särskilt i mina leder nu men om det blir kallt så brukar jag bli sämre. Jag är ju inte purung längre och känner att jag bör nog vara lite rädd om mig, så jag tror att jag kommer att tacka nej till det. Jag vill ju för allt i värden inte slita ut mig utan att jag kan jobba åtminstone en dag till istället i veckan. Jag vet att det sliter ganska mycket att jobba mera timmar per dag, kommer ihåg när vi hade övertid på Harman.

Tycker ni att jag är dum om jag säger nej???

Nu får det vara bra för ikväll, KRAM på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s