En underbar konsert

En helt underbar konsert!!! Dom var lysande, både Motala Blåsorkester och Jessica Andersson. Synd nog så fick jag inte till så många bra bilder men några får duga. Vi var på Balkan och käkade efteråt, Claes, Lena, Görgen, Camilla, Tall och jag. Kul att gå ut och sitta och snacka lite efteråt.
Jag han hem en sväng efter vi hade fixat med fikat till dom, så Eddie fick lite mat och komma ut en stund.

Klockan är redan halv 10 så det är snart dax att göra sig iordning för natten . Jag ska hämta upp Maria Lundqvist imorgon när jag åker till jobbet. Hon börjar kvart i 8 så då passar det bra. 

Det blåser och regnar fortfarande men jag tror att det var värre när jag var hemma förut på eftermiddagen. Tur att vi inte bor i södra Sverige iaf för där har dom det tydligen överjäkligt. När dom går ut med en klass 3 varning så är det nog riktigt illa. Jag passade på att bära in lite ved när jag var hemma på eftermiddagen,  så vi har om det skulle bli strömavbrott. Nu regnar det riktigt ordentligt hör jag. ”Brr” tur att man slipper vara ute.

Det var allt för ikväll så ha det gott och var rädda om er, KRAM

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s