Lite julpyntat har det blivet idag

Tänker sätta upp tomtar redan nu och inte dagarna innan julafton som jag brukar. Det blir så kort tid som dom får stå uppe annars och jag tycker det är mysigt med tomtar och all belysning, både inne och ute. Så idag har jag börjat lite smått. Tall har fixat ramar med plast till altanfönstren, så nu kan jag göra lite mera julfint även därute och så är det bra för katterna då det blir lä för både blåst och regn.

Annica, jag och Linn var och hämtade tallris vid järnvägen uppe i Ervasteby förut på eftermiddagen, efter jag släppt av Tall vid musikskolan där han skulle träna inför morgondagens konsert. Annica hade inget förut och jag skulle ha till urnan som jag klär till julafton. Vi har ju inte gran utan tallris istället. Vi var även till M-Blommor och köpte hyacinter och jag köpte en julstjärna och lite röda stenar till min jusgrupp. Det blev en sväng till Maxi oxå. Så var det dax att hämta Tall och åka till Lyckan för att käka lite mat. Skönt att slippa laga mat, bara sätta sig och bli serverad, idag igen 😉 Fia hade precis varit och hämtat Siv deras mamma, så vi käkade ihop. Kul att få träffa henne för det blir inte så ofta. 

Fick reda på av Marina idag att det var godartade tumörer, tydligen flera stycken som dom tog bort i Kristers mage när dom opererade första gången. Operationen inatt hade iaf gott bra. Daniel och Cassandra skulle åka in till honom en sväng idag för dom skulle tydligen in till Ikano-huset. Grymt mycket folk där hörde jag. Gunilla och barnen skulle väl oxå åka in till honom. Jag hoppas verkligen att det blir okej med honom nu så han får åka hem snart. Hans mamma hade oxå tumör som dom fick operera bort för många år sedan.

Det blåser ganska mycket och regnar en del emellanåt nu men frågan är om det blir ett riktigt busväder, dom har ju pratat om det.

Det var allt för ikväll. Kram och ha det gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s