Väntan, väntan

Blir tokig när det inte funkar!!!! Jag ändrade mina namnservrar eftersom jag skrivet in fel. Tror det var igårmorse som jag kopierade dom rätta och la in men det hade iallafall blivet fel. Så nu gjorde jag om det och nu vet jag att det är rätt, så nu ska vi se hur lång tid det tar innan allt funkar.

Det är så himla skönt att vara ledig idag, känner mig sliten. Annica. Linn och jag ska åka till simhallen när Linn kommer från dagis, tror hon slutar halv 2.

Dom kommer och plockar upp mig. Så skönt att få vara i lilla basängen där det är varmt och skö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s