Mamma har haft fönsterputs. Vårlökar

Stannade till hos mamma igår, när jag åkte hem från jobbet. Hon skulle få fönstren putsade idag, så jag var tvungen att plocka bort gardiner och allt som stod i fönstren. Vid ett ringde mamma och sa att det inte blev någon fönsterputsning idag, utan på torsdag. Hon var så orolig eftersom det skulle stå utan gardiner till på torsdag kväll. Jag ringde ner till Vileborg och frågade varför, eftersom det var bestämt idag. Så Ron gick och pratade med dom, så dom tog mammas fönster iaf. Vid två så ringde hon och sa att dom var klara, så jag kunde komma och sätta upp gardiner igen. Vi bytte gardiner till dom vita som ska vara till advent, nu. Har beställt röda kappor från Cellbes, som jag ska hämta imorgon. Tror det kommer att bli jättesnyggt. Kanske sätter jag upp dom redan på lördag eller nästa lördag, vi får se.

Har suttit vid datorn nästan hela dagen. Jag vill kunna ha lite reklam att tjäna pengar på, men det verkar vara hopplöst här. Vi får se vad som kommer att hända i framtiden. Det måste gå 60 dagar innan jag kan lägga om min blogg, från det att jag registrerade mig för piacarlsson.com.  Det är en riktlinje fastställs av Internet Corporation for Assigned Names och Numbers (ICANN) och det är praxis för ICANN-ackrediterade registrarer.

Fick ner lite lökar idag. Planterade krokus (bägarkrokus, crocus chrysanthus )och vårstjärna (chionodoxa siehei) som jag hoppas ska komma upp i vår. Kanske ska jag köpa lite tulpanlökar till oxå. Det är så underbart när det kommer en massa blommor på våren.
En sida som jag kan rekommendera är http://www.blomsidor.se/ När ni vill se bilder och namn på blommor och en hel del annat.

Ikväll blev det kokt torsk med ägg och kräftstjärts sås och potatis. För en gång skull så blev torsken väldigt god och såsen underbar 😉
Lägger ut receptet separat.

Krokus och vårstjärna

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s