Söndag kväll redan

Så var det redan söndagkväll.. Igår var vi hos Annica och Martin på födelsedags fest. Annica fyllde 38 i fredags, tänk vad tiden går. Hon fick ett presentkort, på en grundvaccination på hennes katt,  för den var inte vaccinerad på flera år. Så nu är det bara för henne att ringa till Valla och beställa tid 😉
Vi hade även köpt en eldningskorg åt henne, den blev hon jätteglad för. Marina hade köpt en mysoverall, med Annica, tryckt på fickan.
Stackars Daniel var inte bra i sin mage, så han följde inte med. Det är ju ett elände med hans mage. Nu har han haft så mycket problem, enda sedan han var riktigt liten, att dom måste göra något snart. Omeprazolen hjälper ju bara för stunden. Vet att dom pratat lite om operation, men det ska vist vara en helsikes operation, så dom väntar väl in i det längsta.

Idag har Ewa och Marianne varit här,  för Marianne ville kolla vad jag gjorde för saker av betong. Hon köpte ett vitt hjärta nu och så ville hon ha något löv senare. Kanske ett svart. Ewa verkade oxå intreserad av ett svart.

Marina och jag var på M-Blommor, Cheapy, ÖoB och Maxi förut. Jag skulle ha en säck med betong på Cheapy. På ÖoB blev det en ljusslinga och lite annat. På M-Blommor köpte jag oranga stenar till fat dekoration och Marina lite nya växter.

Till middag så gjorde jag dillkött idag. Det är länge sedan vi hade det. Underbart gott blev det.

Det var allt för idag. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s