Tallris

Pratade med Annica som fortfarande är jätteförkyld, den stackaren. Hon ska hämta en katt, en Ragdoll i Örebro imorgon. Hon har hittat den på Blocket. Hon har ju velat ha en sådan eller en Helig Birma och nu hade hon turen att få tag i en. Dom hinner ju knappt komma ut fören dom är borta. Det blev lite prat med Ewa oxå innan vi kom iväg ner till skogen . Nu har jag gjort färdigt i mina urnor ute. Det kommer ju att bli lite mera till advent, ljusslingor och lite röda kvistar av något slag, få se vad jag hittar.

Det blir ljussim ikväll oxå. Vi tänkte ju inte på att dom är lediga från skolan den här veckan, när vi bestämde att åka på eftermiddagen istället. Får väl överleva att vi får trängas, det är ju så skönt att få komma dit och simma och basta iaf. Tänker ta med  och göra en inpackning så jag kan sitta med det i bastun. Det är ju så bra för håret. Måste beställa tid hos frissan och bleka lite slingor till och toppa håret.

Jag beställde tröja, byxor och gardinkappa till mamma idag från cellbes, men om det kommer att duga åt henne återstår att se. Syster ringde och berättade att mamma ska till reumatologen den 30/11. Det är ju en onsdag så det går ju bra, men jag vet att hon kommer att vara skitdålig den dagen. Sist så ringde hon kl 5 på morgonen och sa att hon var såå sjuk att hon inte kunde åka. Men det är inget att lyssna på, för det går bra bara vi kommer iväg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s