Vintertid

Så har vi åter vintertid. Ställde om alla klockor nu på morgonen. Gick upp vid halv nio men då var ju klockan bara halv 8. Jag gillar inte det här med att vi ska ha sommar och vintertid. Fattar inte vad det ska vara bra för, tycker bara att det ställer till det för så många. Det blir ju ljusare på morgonen men mörkare på kvällen nu. Det dröjer ju inte länge fören det är lika mörkt på mornarna oxå. Svart när man åker och svart när man kommer hem 😦

Idag är det jättemulet men inte så kallt. Tror det var ca 9°, så det är ju ganska okej. Tänkte åka ner till skogen och hämta lite tallris, idag. Dom har avverkat lite tallar där, så jag tror att det inte gör något att hämta lite. Behöver till mina urnor på trappan, altan och stolparna. Skönt att få det gjort nu innan det blir kallt. Det är väl lika bra att ge sig iväg och ta Eddie med så får han röra lite på sig oxå. Jag har inte gått någon promenad ännu, vaknade med ganska så ont i mina knän. Kanske det blev när jag tvättade bilen igår,  annars så vet jag inte vad det beror på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s