Inget tallris idag

Det blev inget av med att hämta tallris idag. Det får bli på tisdag när jag är ledig istället. Det tog så lång tid att fixa med alla blommor och städa undan på altanen. Alla blommor som jag inte ska övervintra, har jag klippt ner och tänker sätta tallris där. Det är så himla skönt att jag fått undan en hel del ute nu. Man vet ju aldrig när första snön kommer.

Ringde till Britt och frågade henne om hon hade lust att komma ner till mamma och fika lite och det gjorde hon. Det är alltid skönare när vi är flera där. Det är så svårt att att se henne, så som hon är nu. Är vi flera så har man alltid något att prata om. Hon säger alltid att hon är sämre nu. Jag vet inte vad jag ska tro??? Vist att hon har ont och inte mår bra alls, men ibland undrar jag om hon inte gör sig lite sämre en hon i själva verket är. Men hon uppfattar nog det så. Allt med ögon och läppar som är såå dana, men som vi inte ser alls.

Jag var till kyrkogården i Fornåsa oxå och la på en liggare och satte dit en ängel, som Anne, min kusin ville ha till hennes pappa. Men jag måste ha lite granris att lägga inunder för det blev så bart. Tänkte ta det i veckan nu. Ska även ha en ljuslyckta, kanske en som jag gjort. Vi får se.

Nu får ni ha det så bra och kram på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s