Lunch med Viola och Yvonne

Idag har Viola och Yvonne varit här på lunch. Var och handlade på förmiddagen. Det blev lite stressigt, eftersom jag blev sittande vid datorn, som vanligt lite för länge. Dom skulle komma kl 13,00. Jag han iaf dammsuga av och fixa lite, men glömde lägga på mattan i hallen, som jag tvättat. Men det var ju bara dom, so what 😉 Det är alltid så himla roligt att träffas och att vi håller kontakten, vi gamla arbetskompissar. Det var så synd att Annette inte kunde komma. Hon har börjat på datakurs och går hela dagarna. Hon tycker det är jobbigt att sitta så länge, men samtidigt jätteroligt. Tror hon började i måndags och ska hålla på i 10 veckor. Blir nog ganska tufft.

Jag bjöd på pasta, stekt kassler och en krämig ädelostsås. Jag gillar inte ädelost i vanliga fall, men som sås går det jättebra. Jag tar en ask Crème Bonjour Deluxe Bleu och blandar med ca 2dl grädde. Kokar upp och låter sjuda en stund . Det blir himla gott. Jag gillar Crème Bonjour överhuvudtaget, så gott att ha på smörgås och kex, eller i såser och grytor. http://www.cremebonjour.se/ Efter så blev det glas och persikor och kaffe så klart. 

När Viola och Yvonne åkt hem gick jag en sväng med Eddie. Det blåste jättemycket och började regna så det var inget skönt alls. Det blev ett varmt skönt bad när jag kom in. Så blev det lite fot pedikyr efteråt.

Nu är det snart Bonde söker fru och efter det Bron, så det är dax att gå ner och fixa något att käka till programen. Tall är ju iväg och spelar, så då får jag mumsa själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s