Trädgårdsarbete

Har fått lite gjort ute idag. Håller på att försöka få lite ordning vid vinbärsbuskarna. Har klippt ur en massa gamla grenar och snygga till det inunder. Har även klippt ner lite blommor nere vid garaget. Luktärtornas långa revor tog jag oxå bort nu. Så skönt att hålla på ute lite nu när det är bra väder.

Nu ska jag göra kvällsmat. Det ska bli senapsjärpar med sås, potatis och rivna morötter. Sedan blir det simhallen. Tyvärr kunde inte Annica  följa med, eftersom Martin var i Örebro och bilen hade vist gått sönder.  Jag hoppas Sofie kan idag.

Lite bilder på vad jag gjort i min trädgård idag.  Kram på er och ha det bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s