Teknikens under eller blunder

Skulle skriva ut inbetalningarna som jag gjort på mammas konto, men icke att det fungerade. Kommer inte åt Talls dator. Jag går via nätverket till datorn, eftersom den är kopplad till Talls dator, den står där ute. Jag kommer inte åt hans dator alls, så nu får jag vänta tills han kommer hem eller ringa till honom och fråga om han ändrat något. Blir såå trött när det inte fungerar.

Sotarna har varit här. Dom kom redan vid 8. Skönt för jag ska åka och lämna bilen på TBR nu,  för service. Bra att få det gjort nu innan vintern. Dom kollar ju upp det mesta. Det är bäst att jag ger mig iväg så vi hörs. Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s