Söndag

Jag är så arg!

Satt här igår förmiddag och skulle lägga in lite recept, men när jag kopierar från ett  office dokument så blir det jätteknasigt. Jag trälade säkert i över en timma och sedan gav jag upp, eftersom jag skulle till stan och handla. Mina barn och barnbarn var här på middag, igårkväll. Alla utom Daniel och Cassandra kom. Daniel var sjuk och Cassandra jobbade. Marina hade beställt kyckling i lergryta, sås och potatis 🙂  Det blev 2 kycklingar och så gjorde jag  även en köttgryta. Det var kul för det var så länge sedan dom var här, synd bara på Daniel och Cassandra.

Linn sov över hos oss inatt. Det gick bra, men hon vaknade redan klockan halv 7, så då var det bara att gå upp. Hon låg i soffan och tittade på barnprogram, innan det blev frukost vid 8.

Annica, jag och Linn åkte ner och hälsade på mamma en liten stund vid middagen. Det var som vanligt, illa, läppar, ögon och magen var så dana. Jag lider med henne. Det blev inte länge vi var där, eftersom hon skulle äta middag och vi skulle iväg till Gunilla på städparty oxå, på eftermiddagen. Linn blev på så dåligt humör när vi åkte hem, så hon bara vrålade. Hon var så himla trött, så Annica lämnade henne till Martin när hon skjutsade hem mig.

Här kommer lite bilder från igårkväll och på Linn idag.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s