Tandhygienisten m.m.

Igår började vi simma i simhallen igen. Det är så himla mycket folk på ljussimmet, är det värsta. Inte så kul att trängas i basängen. Sofie var inte med för hon har dubbelsidig öroninflammation, den stackaren, men hoppades på att vara frisk till nästa tisdag. Annica och jag simmade inte så länge nu första gången, men det var skönt att komma igång.

Jag håller på med höststädningen ute, men synd nog så blev det ju regn igår och tydligen så börjar det regna nu oxå. Jag tog bort dom sista rabarberbladen igår, så nu blir det inga mera att gjuta på 😦  Det sista göt jag i söndags. Jag försöker få lite ordning på mina vinbärsbuskar oxå. Dom är så spretiga så jag tänker klippa in dom lite och försöka snygga till det lite runt om.

Jag är inte nöjd med stenpartiet som jag gjorde i somras bakom garaget. Kommer nog att ta bort det eftersom det ändå inte syns från varken köket eller altanen. Det kommer nog att bli ett stenparti vid syrenbusken istället, men det får bli nästa år eftersom dom ska gräva vid huset och den står så nära. Jag undrar när dom kommer! Ska nog ringa idag och se hur dom ligger till.

Igår var jag till tandhygienisten, går där 2 gånger om året eftersom jag har problem med tandfickor. Fattar inte att dom bildas så lätt eftersom jag tycker att jag är så noga. 700 kr fattigare blev jag, ändå hade hon dragit bort 150 kr som man får varje år. Men det är ju viktigt att hålla sina tänder fina. Jag är ju fruktansvärt känslig i överkäken, så det blev bedövningssalva och det gjorde susen. Det kommer jag att ta varje gång om det är djupa fickor så slipper jag sitta och spänna mig och hoppa till när det gör så ont.

Sedan blev det M-Blommor där jag träffade Annica och Linn. Köpte ett par ljung och en konstgjord jude till mitt rum, att ha i fönstret. Vi åkte hit och fikade efter vi varit på Maxi oxå. Linn stannade kvar här tills jag skulle hämta Annica. Nu har jag kört Annicas lilla Audi oxå. Väldigt trevlig liten bil. Vi byter bil när jag ska ha Linn, eftersom barnstolen är så krånglig att flytta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s