Hjulinställning hos TBR

Jag satte på mina vinterdäck i lördags. Ett däck hade slitet så snett, att Lasse sa åt mig att göra en hjulinställning fortast möjligt. Så idag ringde jag runt lite och kollade, det blev TBR. Hade turen och fick komma klockan 3. Det skulle ta ca en timma, så jag gick och kollade om Cassandra var hemma, men det var hon inte. Det blev en sväng till Maud istället. Har nog inte varit hos dom sedan jag flyttade hit. Det blev fika och lite babbel där, innan dom ringde från TBR och sa att jag fick hämta bilen. Dom stod väldigt snett, hjulen alltså. Men nu ska det var okej igen. 850 kr gick det på och det är det ju värt.  Passade på att beställa en basservice oxå, till på tisdag. Vill serva den innan vintern, så jag vet att allt är ok.

Ha det så bra nu och kram på er alla. Tänkte jag skulle se bonde söker fru ikväll och inte bara sitta här 😉

TBR på Vintergatan i Motala
Pappret på hjulinställningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s