75 dagars regeln vid deltid, kan man ju bli tokig på!!!!!

Ann-Cathrine pratade med mig idag om hur jag kan tänka mig att jobba och om jag vill fortsätta, efter mina 75 dagar som jag får stämpla. Hon var bara lite nyfiken, så hon vet var jag står. Dom har inte diskuterat någonting ännu, sa hon. Jag vill ju fortsätta men vill ha mins 80 % isåfall. 60 % är lite att klara sig på tycker jag. Vi får se hur det blir, det är ju ett tag kvar dit. Tror att mina 75 dagar tar slut i slutet på mars eller början på april.

Jag tycker det är så jäkla fel att man bara får stämpla 75 dagar som det är nu, när det är så ont om jobb. Är det bättre att gå helt arbetslös då, om dom inte kan erbjuda mera? Jag förstår om det vore gått om jobb, att det är bra med en 75 dagars regel men inte när så många går arbetslösa. Jag blir galen !!!!!! Det är ju inte jag som vill jobba bara 60 % utan Valla som inte kan erbjuda mera nu.                   

VARFÖR har regeringen bestämt något såå knasigt……..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s