Testpilot

Nu har jag anmält mig till att bli testpilot för Bong buljongtärningar  http://smartsontestpilot.se/bong/bli-testpilot/ Kul om man kan testa något nytt. Inga tillsatser låter ju himla bra tycker jag. Jag använder mycket både fond och buljongtärningar det höjer smaken väsentligt. När jag kokar pasta så tar jag alltid en buljongtärning i vattnet för att få mera smak. Såser och grytor likaså. Man skulle få 2 valfria 12 pack buljongtärningar. Jag valde kött och kyckling, det fanns grönsak oxå. Så nu hoppas jag på att jag blir en av dom som kommer att få testa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s