Denna förkylning tar knäcken på mig

Jag blir tokig på denna förkylning. Igår kände jag mig bättre när jag var ute och grejade men idag är jag sämre igen. Eddie och jag var in till stan en sväng förut, så då köpte jag Otrivin Comp, nässpray. Tänkte att den kanske hjälper, eftersom min näsa börjar se ut som ett stopptecken nu ;-(  Den är ju för både nästäppa och rinnsnuva.

Handlade lite på Maxi och var en sväng till ÖoB oxå. Brukar köpa tvål och schampoo på ÖoB, stor skillnad på priset. Passade på att gå en sväng med Eddie runt ÖoB, alltid bra med lite nya platser. 

Gjorde en god höstsoppa när jag kom hem. Älskar att göra soppor och grytor för det kan man variera i det oändliga. Lägger ut receptet här om ni vill ha. Kram på er och mys inne i denna blåsiga och regniga höstdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s