Skitväder

Usch vad det regnade när jag åkte hem i kväll och ju längre hemåt jag kom så  kom det snö oxå.
Jag tycker inte om när det regnar och snöar och är så mörkt, för man ser ju ingenting när man möter lastbilar ju. Det ska ju bli ett riktigt skitväder tydligen, men värst blir det väl mera söder ut. Jag ska jobba i morgon oxå, så det är nog bäst att ställa in sig på att det kan vara en massa snö när jag ska åka. Jag har bytt dag eftersom jag ska följa med Marina till reumatologen på onsdag.
Den kraken mår inte alls bra. Hon var så dålig i magen och mådde så illa i går morse men blev bättre under dagen och mådde skapligt i dag så hon åkte till jobbet. Hon börjar inte fören kl 2 den här veckan, men efter ett tag så fick hon åka hem eftersom hon mådde dåligt igen, yr och kallsvettig och illamående. Nu låg hon på soffan och tog det lugnt när jag pratade med henne. Hon måste ju bli bra tills på onsdag för hon behöver verkligen komma in till reuma. eftersom hon har så ont till och från. Nu ett tag har det varit riktigt
dåligt.

I går var Annica, Linn och jag en sväng till mamma. Annica och Linn hade inte varit där på så länge. Tror att mamma tyckte det var kul att se Linn igen. Vi tyckte att mamma så ganska pigg ut, men det höll hon inte med om själv, stackaren.

I dag kom det in 2 hundar som hade blivet bitna av en grannes hund. Tyvärr så dog den ena hunden innan dom han att söva den, för att kunna sy ihop såret som hade blivet.
Det gick iaf. bra med den andra, som oxå blev tvungen att sy.

Nu får ni ha det så bra och hoppas ni inte blåser bort om det blir storm där ni är.
Kram på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s