Massage

I dag kl. 15,00 har jag varit på massage. Jag fick ett presentkort på http://www.kroppsharmoni.eu/ när jag slutade på Valla. Jag beställde tid mellan jul och nyår men fick inte fören i dag. Gud så skönt det var. Hon gick igenom hela kroppen med mjuk skön massage och på ben och fötter så använde hon en apparat som vibrerade, jätteskönt. Hon frågade faktiskt om jag tränade eftersom jag var så mjuk. Men som jag sa till henne så är det simning en gång i veckan och alla dessa promenader som håller mig igång.

Så bar det av till maxi efter det för att handla och naturligtvis så hade jag glömt notan hemma. Jag lyckades iaf. få med allt utom champinjoner så det var ju inte så illa. Bilen var tvungen att ha lite den oxå och nu var priset bara hm 13,13.  Förra gången jag tankade var det 13,56 tror jag.

Jag hade gjort kålpudding som Tall satte på innan jag kom hem (jag ringde till honom och sa att det var dax)

Nu i kväll ringde Marina och frågade om jag inte glömt något, nää, vad har jag nu glömt sa jag. Jag skulle lämna min borrmaskin till dom när jag åkte in till stan. Jag är INTE glömsk!
Skulle även ha med ett par glödlampor som jag köpte på maxi förra veckan , det var fel sockel, men dom låg oxå kvar hemma. Hoppas jag inte är på väg att bli senil, men så länge jag åtminstone vet var jag bor så går det väl an. Nej skämt åt sido så blir man så irriterad på sig själv ibland.

I dag tog jag mig i kragen och ringde till min kusin Anne i Loftahammar, har inte pratat med henne sen långt före jul. Vi bestämde att vi skulle träffas någon fredag, efter jag slutat jobbet och gå ut och käka lite, med Rolf oxå. Rolf är ju min kusin som bor utanför Åtvidaberg. Det skulle vara så kul att käka och babbla lite för vi träffas så sällan.

Nu får det bli tv en stund och så hörs vi….Kram på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s