Mycket på op idag

7 honkatter som skulle kastreras, en katt med urinstopp och tror det blev 4 hundar som opererades,  så det var fullt upp idag. Det är bra att vi har mycket att göra nu,  för det har varit ganska lugnt förut under hösten. 

Det blev simning av i går kväll, jätte mysigt och väldigt skönt. Lite mycket folk bara men det avtog ju senare det blev. Vi bastade efteråt och det är ju såå underbart att sitta i värmen. Sofie är inget för det men hon simmade lite längre en vad Annica och jag gjorde.

Jag hämtade Annica igår, för vi kom överens om att köra varannan gång eftersom vi nog kommer att fortsätta att simma på tisdagar. Hämtade även Sofie så slapp hon köra när det är så mörkt ute, hon har ju lite svårt för det. Efter jag lämnat av Annica och var på väg hem så var jag tvungen att ta en bild på Ask kyrka som kurade i mörkret. Vist är det fint när kyrkorna är upplysta nu för tiden. 
Nej nu får det vara bra för i kväll, ha det bra. Kram på er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s