Semlor och tekakor

Annica kom med semlor, hon hade varit i stan. Så det blev förmiddagsfika, med kaffe och semlor. Det var den första för i år, gott, gott.
Hon berättade att hon sett svanar ute på gärdet när hon åkte hit, 6 st i en vattensamling. Var tvungen att åka dit och ta kort på dom.

Gick en sväng till treudden som ligger en bit härifrån efter jag varit och plåtat svanarna. Hade tänkt att gå runt vid Stallsberg men det var för mycket is och vatten så det blev att vända nere vid skogsbrynet.  Ett par bilder från treudden.

Det är ganska mycket snö kvar där ännu. Det är väldigt fint på våren och sommaren.

I dag fick jag papper från hud i Linköping att jag ska dit på fredag kl. 10,00. Ska bli skönt att få kolla upp den lilla knölen för det har det blivet nu, den ändrar sig väldigt fort och har börjat klia lite.

Det blev att baka lite tekakor oxå, något som jag aldrig har gjort förut. Köpte vetemjöl special igår och jäst, men när jag skulle baka idag så såg jag att jag fått vetemjöl special med fullkorn men det gjorde ju inget. Jag tog både fullkorn och vanligt så får vi se hur dom smakar för det har vi inte gjort ännu.

Formen är ju inte den bästa, men vad gör det.Ser ju skapliga ut.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s