Mycket motion

 Det blev mycket lyckat mitt bröd. Helt nöjd med det.  Kaffe och och bondbröd efter en riktig lång promenad är inte helt fel.

Gick en lång sväng genom skogen och blev så glad att en traktor hade kört där.  Jag trodde att den hade kört runt och upp till Varv, den vägen som jag brukar gå ibland när det är barmark, men inte, för mitt ute på gärdet så hade den vänt, men som tur var så finns det lite spår att gå i, men det blev kämpigt.  Jag fick frisk luft och rejält med motion.

Här är det en väg i vanliga fall.

Vist är det härlig natur här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s