Nyårsafton

Nu är vi hemma efter ärtsoppelunchen vid jaktskyddet i Ervasteby. Det har ju varit underbart väder så Ewa och jag gick en runda efter vi ätit. Den rundan var säkert en 5 km, riktigt härligt.

På vägen upp till jaktskyddet
En liten jamare
Jaktskyddet ” Bengt´s Grill”
Här gick vi, Ewa och jag
I kväll blir vi hemma, det är skönt att slippa åka någonstans tycker jag faktiskt och eftersom det ska bli riktigt dåligt väder oxå. Annica ville att vi skulle komma dit för Jerry och Maria från Uddevalla skulle komma, och vist vore det skojigt att träffa dom, men som sagt vi blir nog hemma. Kanske vi åker en sväng i morgon dit innan dom åker hem.
Tall har gått och lagt sig en stund, men jag tror inte jag har ro att sova. Men kanske skulle jag försöka eftersom jag sov så dåligt i natt. Ska ringa till mamma och önska gott nytt år, så får vi se sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s