Kurar

Klockan var halv 8 i morse när jag var och hämtade tidningen. Kände att jag bara var tvungen att ta en bild på vårat lilla hus som kurade i skymningen.
På tal om tidningen, så läste jag en bra grej av en tant, Emmy Granberg som var 104 år, hon sa ”Alla dagar är inte så bra, men då får man tänka att morgondagen blir bättre” Vist var det tänkvärda ord.

I dag tog jag mig i kragen och ringde till vårdcentralen och fick en tid att kolla upp min fläck som jag har på vänster överarm. En liten brun fläck som jag nog alltid har haft, men som har börjat ändra färg och form, har blivet mera röd och upphöjd. Man ska ju kolla sådana. Visade den för Ewa igår och hon tyckte jag skulle ringa, så nu blev det så. Ska dit den 7/1.

Pratade med mor min igår kväll och det var sååå illa med henne. Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro, det här gör mig galen.
Eftersom hon bara väger ca. 30-33 kg men ser sig som tjock och säger att hon inte har några kläder att ha på sig, fast hela hennes garderob är full. Hon blir så sjuk så fort vi ska iväg eller det ska vara något nere hos henne. Jag känner att ansvaret  för henne får ligga hos syster och personalen, annars går jag under. Syster skulle ju komma och titta till henne idag oxå och skulle det vara något så hör hon ju av sig.

Tänk att det snart är nytt år. Vet inte vad vi ska hitta på nyårsafton ännu, förutom att det blir ärtsoppa uppe vid jaktstugan i Ervasteby på dagen. Det är Ewa som står för den i år, jag hade den förra året. Det blir ingen jakt för det är för mycket snö och djuren far så illa då. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s