Min lilla mamma

Jag har varit nere hos mamma en stund på eftermiddagen. Det kom inte någon blod iaf. då och hon lyckades fika med mig men det var allt hon orkade med. Syster kom inte idag så vi väntar tills i morgon och ser vad hon tycker. Mamma vill ju inte åka in till lasarettet. Hon tynar bort. Jag satt och höll hennes hand och då mumlade hon `jag vill bara dö´….hon vill ju inte leva längre och jag förstår henne. Så dålig och så mycket värk som hon har haft sååå länge. Det finns nog inget som hon inte haft vad det gäller sjukdomar. Jag tror inte hon väger mer än 30 kg nu, och hon vägrar blankt att ta några näringsdrycker. Så vad ska man göra???? Jag önskar hon fick somna in för det är inget värdigt liv hon har.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s