Annandagen

Skulle tro det blir lasarettet med mor idag för det verkar inte bli bättre. Pratade med henne förut och dom väntar på att syster ska komma så får vi se vad hon säger.
Daniel måste hämta sin bil som är kvar här oxå idag för han ska väl jobba imorgon.
Linn är sjuk feber och så hade hon kräkts i natt. Vi skulle ha haft henne ett par dagar för Annica skulle följa med Martin upp till Skellefteå (arbete), men när hon fick feber i går och mamma är så dålig så ville inte Annica åka.
Det blev en promenad iaf. i går, men det blåste väldigt kallt. Efteråt så blev det ett bad med min man;-) Underbart att krypa ner i ett riktigt varmt bad och mysa lite. Annars så var det en riktigt lugn dag bara slappa, läsa och sitta här lite.

Jag har tänkt att lägga in lite recept på god mat här oxå, vi får se om jag lyckas med det. Tycker det är kul att försöka utforma min blogg så den ska tilltala så många som möjligt och man lär sig något nytt hela tiden. Jag gillar blogger.se bättre än wordpress.com, lättare att utforma och man kan göra den snyggare.
Nu ska jag hämta Daniel, han ringde. Vi hörs, Kram på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s