En riktigt GOD JUL


Så var det julafton. Vi får hit barn och barnbarn nu i eftermiddag. Det är roligt att samlas och äta lite gott. Vi har förberett det mesta och det är skönt. Synd nog orkar inte mamma vara med. Ringde till henne förut och det var riktigt dåligt idag men vi kom iväg in till lasarettet igår. Kan ni tänka er att vi kom in långt före vi skulle vara där. Jag sa till mamma att vi åker lite tidigare så får vi se om vi kanske får komma in. Vi skulle vara där kl. 15,05 men kl. 14,00 blev vi uppropade och så tog dom bort gipsskenan och det såg bra ut. Läkaren var glad att vi kom så tidigt för då kunde han sluta tidigare eftersom vi var dom sista. Igår kväll spelade vi bingolotto, det var ju uppesittarkväll. Det var så länge sedan så jag mins inte när. Vann faktiskt en ny.
Nej nu är det bäst att gå ner och fixa lite innan dom kommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s