AF kl. 11,00

Kan inte begripa att arbetsförmedlingen inte hade inskrivet att jag sommarjobbat på Valla och inte vilket datum jag slutade på Harmans. Det var därför som handläggaren som jag har nu ville att jag skulle komma dit idag. Undra om det kan ha blivet någon miss när jag gick över på jobb och utvecklingsgarantin. Min nuvarande kontaktperson heter Ulla Hagdahl Claeson. Hon verkade väldigt bra.
Jag gick en sväng på stan efter och kollade lite kläder. Hittade en skinjacka på HM men den var förliten, synd nog. Det blev bolaget oxå. Mina barn kommer ju på julafton och då behöver vi ju lite gott att dricka. Annica, Linn och jag var på Ubbes och fikade en sväng oxå. Sedan åkte vi upp till Annicas farmor för hon ville gratta Linn, hon kunde inte komma igår.
Vilken tårta Annica hade gjort till Linn, en lastbil med släp.
(Annicas bild)
Så mysig, en Scania så klart:-) Krister, Gunilla och Ronja kom dit oxå.
Jag bävar för imorgon då jag ska följa med mamma till ortopeden, dels att hon inte ska orka och så om det blir ett jäkla väder. Det var väldigt halt ute idag och så har det ju snöat inatt. Börjar det blåsa som dom sagt, då blir det inte roligt, för nu är snön som kom så lätt så då ser man nog inget.
Ikväll har vi gjort lite mera köttbullar till julafton, rådjurs köttbullar. Det brukar vara strykande åtgång på dom .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s