Kanske

Hej på er…
Nu ska jag se om jag inte kan börja att skriva lite här. Min gamla blogg från msn togs ju bort och ersattes med WordPress.com, men jag tycker inte om den alls. Tycker att den är svårhanterlig. Jag tror att den här är bättre och den skapade jag ju för länge sedan men då blev det inget skriva av och nu har jag fixat till den lite så får vi se….Nu kör vi….

Jag är arbetslös nu men ska börja inne på Valla Djurklinik igen i januari. Jag hade sådan tur att jag fick praktik där i februari till maj och efter det så sommarjobbade jag från juni till september. Sedan var det ganska lungt där och dom var lite för mycket folk då, men jag fick en tjänst i 3 månader på 60% fom. 10 januari till den 8april och det ska bli kul att jobba lite igen. Jag opererade min högra hand den 7 september, karpaltunneln, och det blev ju lagom eftersom jag var arbetslös då. Läkaren sjukskrev mig i 8 veckor men försäkringskassan godkände bara 3. Som tur var så var jag ju redan inne i arbetsförmedlingens rutiner annars så hade jag blivet utan pengar väldigt länge. Dom verkar strula till det nästan jämt för den lilla människan. Nog om det nu.
Mitt lilla barnbarn Linn fyller 2 år nu på tisdag, tänk vad tiden går. Vi ska dit och fira henne på kvällen Tall och jag.
Igår var vi på Lyckan och käkade tacobuffé Annica, Tall och jag + en massa andra. Dom brukar ha det helgen före jul. Martin var på julbord med sina arbetskamrater, dom åkte med Birka. Det var kul men det blir så hög volym så man får skrika till varandra när det är sååå mycket folk. Nej nu ska jag gå ner och se vad det är på tv eller läsa lite i min bok som är såå bra. Vi hörs….KRAM på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s